SRBIJANSKI MEDIJI 'OTKRIVAJU'

Angelinin film pretvoren u 'antisrpski pamflet'

Image

Film Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda", koji je svoju hrvatsku premijeri doživio u petak u Zagrebu, od prvobitne je priče o zabranjenoj ljubavi između srpskog vojnika i Bošnjakinje pretvoren u propagandni antisrpski pamflet zahvaljujući Saneli Jenkins, pišu srbijanski mediji.

18.2.2012. u 11:39/ M.L.

Srbijanski Press došao je u posjed informacije kako je Jenkinsova, jedna od najbogatijih žena u BiH, iskoristila novac i kontakte u Hollywoodu te izmijenila prvobitni scenarij Angelininog filma.

Navodno je uspjela izboriti da Srbi u njemu izgledaju i gori od samog Hitlera, a sve kako bi pažnju međunarodne zajednice usmjerili na BiH i zapadni Balkan.

Kako tvrde srbijanski mediji, ova je poznata američka jetsetterica uložila znatne napore kako bi se u fil unijele određene izmjene te kako bi poruka filma bila da se "zlo može ponoviti ukoliko SAD i zapadni svijet dignu ruke od BiH".

Sugovornici srbijanskog Pressa tvrde kako je Angelina naknadno u film ubacila scene masovnih ubojstava Bošnjaka iz Srebrenice te dijelove u kojima Srbi nasumice ubijaju civile i djecu u Sarajevu. Navodno je promijenjen i sam kraj filma, koji je trebao imati potpuno drugačiji završetak.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Filip Hrgović pridružuje se Klitschkovom timu, poručuje: 'Nakon Rija, prelazim u profesionalce'

Više s weba