ZAGONETNA ČASNA SESTRA

Duh iz prošlosti stigao u 'Tajne'

Image
Foto: RTL

Lada Franić (Mirta Zečević), novi je lik u dramskoj seriji RTL Televizije ‘Tajne’ i danas, 24. listopada, pojavit će se u Vilin Dolu. No Ladino ime sad je Domenika, časna je sestra, a svojim pojavljivanjem pomrsit će račune bogatim Franićima, naročito Ivanu!

24.10.2013. u 15:04/ RTL

No, to nije sve što Ladin lik nosi. Osim što je Ivan Ladinim nestankom zakopao i svoje osjećaje, Lada je zakopala još jednu veliku tajnu. Ako je otkrije, promijenit će sudbine mnogih, a naročito Marine…

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', Ivan se lomi bi li priznao kćeri kakvu je groznu stvar učinio. Umoran od laganja, priznaje Barbari da je ubio brata u tučnjavi, ali da je bio nesretan slučaj. Barbara je zadovoljna što je konačno uključena u krug obitelji i nada se da je više neće tretirati kao dijete. Na sprovodu Marina moli Ivana da održi govor – na njegov užas.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Marina je zahvalna Ivanu na emotivnom govoru, a Brigita bjesni jer misli da će se Ivan raspasti i da će sve tajne izaći na svjetlo dana. Ivan na sprovodu ugleda duha iz prošlosti – Ladu.

Kako će se stvari odvijati, ne propustite pogledati večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Glumica Mirta Zečević, koja je utjelovila Ladu (sestru Domeniku),  rođena je u Zagrebu 25. srpnja 1969. godine. Članica ansambla Drame Hrvatskog narodnog kazališta postala je prije 1993. godine.

Diplomirala je na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti 1997. godine. Njezina najupečatljivija uloga bila je u predstavi T.S. Eliota, ‘Ubojstvo u katedrali’. Mirta je glumila i u mnogim televizijskim serijama poput ‘Bračnih voda’, ‘Najboljih godina’, ‘Stipe u gostima’, te mnogim drugima, ali i u filmovima poput ‘Tri muškarca Melite Žganjer’, ‘Kotlovina’, ‘Zlatne godine’ itd.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kako poslati pismo

Adresa pošiljatelja na omotnici i ostala osnovna pravila slanja pisama

Više s weba