POREZNA IM ZA VRATOM

Estradnjaci dolijali: Tko skriva lovu u čarapi?

22.4.2012. u 17:05/ RTL

Porezna uprava je na razgovore pozvala najveće glazbene i ine zvijezde, a sve kako bi objasnili odakle im silan novac koji ne prijavljuju pa za njega ne plaćaju ni porez. Maja Šuput, Jelena Rozga, Marko Grubnić, Thompson, Gibonni i mnogi drugi, ovih dana moraju dokazati da igraju pošteno.

Pokušali su estradnjaci slagati ili blaže rečeno - prešutjeti svoju zaradu, ali porezna ih je 'prijava' stajala javne sramote. Prave kazne tek slijede onima za koje se utvrdi da su od 2008. godine više kupili nego li su prijavili prihoda!

Zbog određenog nesrazmjera, poreznici navodno tako ispituju Thompsona, DraženaZečića, Gibonnija, MarkaGrubnića, JelenuRozgu, Miroslava Škoru, Nenu Belana, Maju Šuput, Fani Horvat i mnoge druge.

Kada bi se kvadrati i milijuni mogli tek tako sakriti prvi na crnoj porezničkoj listi ne bi bio Marko Perković Thompson. On je  2009. godine kupio Penthouse od 500 kvadratnih metara u Zagrebu za 1,3 milijuna eura. Tvrdi on, novac su mu pozajmili prijatelji iz Latinske Amerike.

U problemu je i Gibonni koji je 2008. godine kupio stan u Dubrovniku od 130 metara kvadratnih, vrijedan oko 600.000 eura. Stisli su i Jelenu Rozgu koja posjeduje stan u Splitu a opovrgava da je kupila jedan od 95 kvadrata u Zadru. Na crnoj listi poreznika je i Marko Grubnić s jednim stanom kojeg je kupio 2011. godine u elitnom dijelu Zagreba.

Iako ih većina nije na popisu za pročešljavanje prihoda - neki estradnjaci ne odobravaju proljetnu akciju čišćenja u Poreznoj!

Koliko su cifre zapravo velike i tko skriva lovu doma u čarapi, a tko svoj danak uredno plaća državi - otkrit će u Poreznoj upravi! U igri "Čovječe ne ljuti se" koje su se s estradom zaigrali Linić i njegovi podanici  - za sada nema pobjednika!

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvoje Horvat: 'Jaganjac ulazi zbog visine u 6-0 obrani'

Više s weba