Play logo
VRATITE IZGUBLJENE KONTAKTE

Evo kako vratiti izbrisane kontakte na iPhone i Android uređaju

Image
Foto: Pixabay

Izgubili ste brojeve koji su bili pohranjeni na vašem moblinom uređaju? Ne brinite, donosimo vam savjete kako vratiti izbrisane kontakte

17.11.2017. u 13:45/ Vijesti.hr
Play logo

Vrlo često nam se dogodi da, slučajno ili namjerno, izbrišemo kontakte na svojim mobilnim uređajima. No, postoje jednostavni načini kako vratiti izbrisane kontakte na Android i iPhone uređajima.

Što se tiče Android uređaja, postoji nekoliko načina za vraćanje kontakata koje ste izgubili. Jedan od rješenja jest logirati se na aplikaciju Gmail. U izborniku odaberite opciju kontakti u kojoj se nalaze svi spremljeni telefonski brojevi. Google je, naime, zapamtio sve kontakte koje ste unosili u uređaj. Na kraju odaberite opciju Restore contacts i brojevi bi vam se trebali vratiti.

Play logo

Osim Gmaila, pomoći vam može i aplikacija RecoveryAndroid.

Kod iPhone uređaja također postoje razni načini pohranjivanja kontakata. Jedna od opcija je spremanje na iCloud što može biti odlično jer ne povezuje samo kontakte s mobilnog uređaja, već i s iPada i iPod toucha. Za povezivanje s iCloudom potrebno je u Postavkama odabrati opciju iCloud. Nakon što uđete u iCloud odaberite Storage & Backup opciju.

Zahvaljujući iCloudu, vaš uređaj počet će pohranjivati vaše kontakte koje jednostavno možete vratiti ako vam se slučajno izbrišu.

Play logo
Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
Edukacija i obrazovanje

Znate li koja je brzina rotacije Zemlje?

Play logo

Više s weba