in flagranti

Filip i Valentina uhvaćeni u strastvenom klinču!

Image
Foto: RTL

Miro i Višnja ipak odluče pogledati svoje nesuđeno imanje, ali u jednom trenu susretnu Valentinu i Filipa iza kurije i ostanu zaprepašteni onime što su ugledali…

19.11.2013. u 11:42/ RTL

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', Nikola pred Barbarom namjerno odbije očajnu Marininu molbu za pomoć da joj vrati djecu, dok potajice s Ivanom dogovara plan spašavanja djece iz sirotišta.

Nakon malo razmišljanja Nikola počne sumnjati da je Robert Brigitin suučesnik u zločinu, pa se sukobi s Brigitom koja ne želi povući tužbu. Ne preostaje mu ništa drugo nego pokazati joj lažno Josipovo pismo i ucijeniti je. Brigita nema izbora i povlači tužbu. No, kako će to objasniti Barbari?

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Robert se ponovno zapošljava u kuriji, na veliko Barbarino negodovanje, no Brigita je uvjerava da je njihov odnos  isključivo poslovan.

Franići su u šoku zbog Valentinine ideje da imaju pravo na kuriju. Višnja je napada, no Filip je brani. Iz radoznalosti, Miro i Višnja ipak odluče pogledati svoje nesuđeno imanje, ali u jednom trenu susretnu Valentinu i Filipa iza kurije i ostanu zaprepašteni onime što su ugledali…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Što ih je toliko zaprepastilo, ne propustite pogledati u novoj epizodi serije 'Tajne', večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Upravo se čita

Image
Presuda za kriminal

Tužiteljstvo: 37-godišnji direktor je zaslužio bezuvjetnu, a ne uvjetnu kaznu za 600.000 kn

Više s weba

Pročitajte još

Image

dizajnerski_prostor-s09e03

Više s weba