UŽIVAJTE I DALJE

To je ono što nam je nedostajalo! Franck kava za van dostupna na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske

Image

iako restorani i ugostiteljski objekti ne rade, Franck se pobrinuo da svi ljubitelji najpopularnijeg toplog napitka na svijetu i dalje mogu uživati u šalici svoje omiljene kave.

26.4.2020. u 10:00/ Promo

Kako bi kava iz najdražeg kvartovskog kafića što manje nedostajala, a vrijeme čekanja nekih boljih vremena prošlo što brže, Franck omogućuje alternativu izbora kave za van.

Zahvaljujući kvalitetnim aparatima dva najbolja europska proizvođača Necta i Rheavendors, kratka ili duga Franck kava, cappuccino te macchiato lako su dostupni za sve koji ne mogu zamisliti dan bez crnog napitka.

Image
Foto:
Image

Uz originalne okuse raznih kava, na samoposlužnim aparatima mogu se naručiti i topla čokolada te Franck čajevi. Kako bi napitci uvijek bili najboljeg okusa, sve samoposlužne aparate redovito održavaju profesionalni serviseri Franck Centralnih servisa uz visoku razinu usluge u cijeloj svojoj partnerskoj mreži. Ponuda uključuje i Franck Snogoosamoposlužne aparate opremljene digitalnom tehnologijom – bluetoothom i telemetrijom koja omogućava i bezgotovinski način plaćanja uz Snogoo aplikaciju, a koji su dostupni na vanjskim lokacijama uz neovisne shopove i pekarne. 

Franck kava za van i Franck Snogoo ponudadostupna je na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske, među kojima su sva prodajna mjesta iNovina, Tiska, pekara Dubravica, Mlinar, Klara, Bobis i drugih neovisnih pekara i kioska te Croduxbenzinskih postaja diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto:
Image

U Franck kavi može se tako uživati i dalje, a što je najvažnije, na svim navedenim lokacijama osigurane su i sve mjere opreza. Priprema napitaka odvija se brzo, na kioscima se kupovina odvija na otvorenom, a uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, sigurna kupovina kave moguća je i u zatvorenom prostoru.   

Franck napitci iz aparata idealna su alternativa za sve koji žive ubrzanim tempom života, a ipak su im neprocjenjivi trenuci uživanja u omiljenom napitku, gdje god se nalazili.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nagradna igra

Osvoji put u London dok .... čekaš da zavri voda za juhu!

Više s weba