PROGOVORIO O ISKUSTVIMA

Hrvatski istraživač misterija: 'NLO je prošao iznad moje glave i otišao iznad Malašnice...'

Image
Foto: Dubrovački dnevnik, Grgo Jelavić/PIXSELL

Istraživač misterija iz Župe Dubrovačke Nikola Duper uvjeren je da je NLO vidio još dok je bio mladić

29.1.2020. u 14:55/ Dubrovački dnevnik

Istraživač misterija iz Župe Dubrovačke Nikola Duper, među svojim sugrađanima poznatiji kao redatelj i fotograf, kazao je u opširnom razgovoru za Dubrovački dnevnik da su mu sugrađani pričali da su NLO-e viđali poviše Lokruma, a uvjeren je da ga je on vidio još dok je bio mladić. 

"Osobno, NLO sam vidio kao mladić, kad sam bio nešto stariji od 20 godina. Bila je zima, prosinac, siječanj. Bio sam na magistrali, išao pješke i vidio iz pravca zapada preko Pelegrina svjetlo, pao mi je napamet aerodrom, ali imam istrenirano oko kojom brzinom avion slijeće. Ovdje nije bilo bljeskavih svjetala od krila i išlo je brže od aviona u slijetanju. E, onda se dogodila čuvena karakteristika da je letjelica skrenula pod kutem od 90 stupnjeva, prošla poviše moje glave i otišla iza Malašnice. Kasnije sam u Italiji upoznao pukovnika koji je kao pilot imao svoja iskustva i rekao mi je da je to klasičan manevar NLO-a, za nas nemoguć", kazao je Duper.

VEZANI ČLANCI

"Nevjerojatnom brzinom odletjelo u drugom pravcu"

Tvrdi da je drugi susret s NLO-em imao u Italiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednu večer sam sjedao s grupom prijatelja, svi smo zainteresirani za te teme te smo odlučili poći na brežuljke kod Padove. Bilo je nas sedam, osam, prekrasna noć, malo smo se zezali hoće li se pojaviti NLO... I zaista, vidjeli smo svjetlo koje se pomiče prema nama, mislili smo da je možda satelit, ali nije, sateliti se iznenada pojave i nestanu jer uđu u Zemljinu sjenu. U jednom trenutku je stalo, možda na nekoliko kilometara od nas, a zatim nevjerojatnom brzinom odletjelo u drugom pravcu. Ipak je UFO, ne može ništa drugo baš tako brzo odletjeti", kazao je te dodao da su njemu ta iskustva nebitna jer je "uvijek bio uvjeren da postoje, bilo mi je to normalno". 

"U meni nedoumica ne postoji", kazao je Duper u opširnom razgovoru za Dubrovački dnevnik

Upravo se čita

Image
opet incident

VIDEO Sramotno ponašanje srpskih navijača. U Beču skandirali: 'Ubij, zakolji...'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvoje Horvat: 'Jaganjac ulazi zbog visine u 6-0 obrani'

Više s weba