SAVJET ZLATA VRIJEDAN

Hrvatski junak golove posvetio tati!

Image
Foto: PIXSELL

'Ove golove posvećujem tati i nadam se da će biti zadovoljan nakon ove utakmice', izjavio je junak hrvatske pobjede protiv Irske - Mario Mandžukić.

11.6.2012. u 8:22/ S.K./Hina

Hrvatski napadač Mario Mandžukić je za sjajnu igru i dva postignuta pogotka proglašen najboljim igračem utakmice u izboru posebne UEFA-ine komisije, a nagradu mu je uručio Crnogorac Predrag Mijatović.

"Bila je ovo teška utakmica, no dobro smo se pripremili. Pružili smo sve od sebe i pobjeda je rezultat našeg truda i zalaganja", kazao je napadač Wolfsburga.

Mandžukić je oba gola postigao glavom, a zanimljivo je da je u posljednje vrijeme upravo radio na tom segmentu svoje igre.

"U zadnje vrijeme vježbam udarce glavom jer sam želio iskoristiti svoju visinu. Puno sam na tome radio", zaključio je Mandžukić, koji je u dresu hrvatske vrste postigao ukupno sedam golova u 30 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove golove posvećujem tati i nadam se da će biti zadovoljan nakon ove utakmice", kazao je junak hrvatske pobjede protiv Irske koje je otac savjetovao da poboljša igru glavom.

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Tudor je govorio da je veliki Hajdukovac, ali sada to više ne vjerujem'

Više s weba