NEOČEKIVANA TUČNJAVA

Incident uoči vjenčanja Nikole i Barbare!

Image
Foto: RTL

Nikoli je sve teže gledati Marinu, a kako se vjenčanje bliži, svjesniji je da povratka više nema! Odlučan pomoći ocu, traži snagu… no hoće li nastaviti s vjenčanjem, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

12.11.2013. u 13:35/ RTL

Nakon što je u sinoćnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' Filip pokušao poljubiti Marinu, ona ga večeras odbije zbog čega se on počne opijati i ludirati pa napravi incident pred vjenčanje Nikole i Barbare!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nikola ga udari, a daljnju tučnjavu sprečava Ivan. Filip na kraju odlazi kući s Valentinom i istrese se na roditelje te im otkrije sve što ga je dugo mučilo.

Za to vrijeme Ivan je siguran da Barbara ulazi u brak iz čiste koristi. Kako bi mu dokazala da to nije istina, Barbara odbije njegov miraz, a Brigita pobjesni kad sazna za kćerinu odluku.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Barbara shvati da je sada ostala potpuno sama, bez ikog na svojoj strani, i da je Nikola, vjerojatno, jedino što trenutno ima. Baš zbog toga je odlučna udati se za njega iako je Ivan još jednom upozorava da to ne radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikoli je sve teže gledati Marinu, a kako se vjenčanje bliži, svjesniji je da povratka više nema! Odlučan pomoći ocu, traži snagu… no hoće li nastaviti s vjenčanjem, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Tajni' večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Upravo se čita

Image
obrat u slučaju 'kokain'

Sakoman priznao da je policija u pravu: 'Sin je izmislio priču radi mame'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Edukacija i obrazovanje

Znate li koji je zapravo najviši vrh Europe?

Više s weba