FIZIČKI OBRAČUN

Ivan izgubio kontrolu i fizički napao Brigitu!

Image
Foto: RTL

Kako će završiti fizički obračun Ivana i Brigite, ne propustite saznati u večerašnjoj epizodi serije 'Tajne' od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

16.12.2013. u 12:09/ RTL

Lada ispriča Marini svoju životnu priču, na što Marina ostane bez teksta. Tiče li se i nje njezina priča?

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za to vrijeme Nikola saznaje o Robertovoj prevarantskoj prošlosti i odluči ga potjerati iz Vilin Dola te što dalje od Marine.Valentini nema druge nego pristati na ubrzano vjenčanje s Filipom, a Ankica je dodatno pritišće da to što prije obavi budući da joj trebaju novci.

Miro uvjerava Višnju da ipak da Filipu blagoslov, bez obzira na to što misli o Valentini i vjenčanju. Višnja i Filip se napokon pomire.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U međuvremenu, kipteći od bijesa, Brigita odlazi kod Nene tražeći Ivana, a Nena s njom želi razgovarati o razvodu. Brigita joj u naletu ljutnje govori da joj Ivan nije rekao sve o sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo kasnije Brigita se nalazi s Ivanom i u svađi mu govori da ukoliko ne isplati Petriće, prijavit će ga za Josipovo ubojstvo. Ivan gubi kontrolu i nasrne na Brigitu!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će završiti njihov fizički obračun, ne propustite saznati večeras u novoj epizodi serije 'Tajne' od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Upravo se čita

Image
transakcije iza sp-a

Vatreni već sada nadomak zaradi od drugog mjesta u Rusiji, a nezamislive iznose tek mogu zaraditi

Više s weba

Pročitajte još

Image
karijera bliže kraju nego početku

Slavni Metta World Peace potpisao za LA Lakerse: nije poznato trajanje ugovora

Više s weba