OGLAS

Internetska komunikacija

Kako otvoriti novu email adresu - email za početnike

Image
Foto: Pixabay

Kako otvoriti novu email adresu - više nije pitanje koje se često čuje i postavlja budući da je email jedan od najčešće korištenih načina komunikacije u moderno vrijeme.

4.5.2018. u 20:41/ Vijesti.hr

Ipak, prvo što treba napraviti prilikom kreiranja nove email adrese, u slučaju da se prvi puta susrećete s ovom mrežom, je odabrati željenog poslužitelja.

Mnogi od njih nude uslugu besplatnog otvaranja e-mail adrese dok mnogi omogućavaju i otvaranje više email adresa ako vam je to potrebno.


Najpoznatiji poslužitelji na kojima možete otvoriti novu email adresu su Google mail ili Gmail, MSN – ili Hotmail te Yahoo dok bismo od domaćih preporučili Iskonov e-mail – net.hr.

Svaki od navedenih vam nudi preko 1 GB besplatnog mjesta za pohranu pošte.
Postupci su vrlo slični kod svakog od njih,  pa evo i opisa kako otvoriti novu email adresu.

Otvaranje nove email adrese je uvijek vrlo jednostavan proces i kojeg god da poslužitelja odaberemo upoznavanje s postupkom kako otvoriti novu email adresu je uvijek brzo i lagano.

Upišite u tražilicu naziv poslužitelja kojeg ste odabrali, a potom odaberite mjesto gdje vam se nudi kreiranje novog računa. Pripremite željenu lozinku za pristup (pritom pripazite da ona bude dovoljno komplicirana, a opet vama jednostavna za pamćenje)  i krenite s popunjavanjem traženih polja koji se nižu jedno za drugim.

Ako ste shvatili kako otvoriti novu adresu važno je još samo da pripazite na opciju "ostani prijavljen" i ako ne želite da vaša nova email adresa bude dostupna svima koji mogu doći u kontakt s vašim uređajem, zanemarite i odbijte je.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
hoće li ovo proći

Njemački olimpijac predložio da Olimpijske igre imaju stalnog domaćina


Više s weba