Društvene mreže za početnike

Kako poslati poruku u inbox na Facebooku - Facebook za početnike

Image

Facebook

Foto: Thinkstock

Pitate se kako poslati poruku u inbox na Facebooku bez korištenja aplikacija za razmjenu poruka na koje nas sam Facebook prisiljava?! Saznajte u nastavku.

4.5.2018. u 20:29/ Vijesti.hr

Ako koristite Facebook , a malo je onih koji to i danas još uvijek izbjegavaju, onda znate da poruke ne možete slati putem njegove mobilne aplikacije već vas prisiljava da koristite aplikaciju Messenger. Ako ste jedan od onih koji nisu oduševljeni aplikacijom ili vam ista zauzima previše mjesta na mobitelu evo kako poslati poruku u inbox na Facebooku drugačijim putem.

Kako poslati poruku u inbox na Facebooku, a da pritom ne koristite Messenger? Trik je vrlo jednostavan.

Otvorite Facebook u mobilnom pregledniku i logirajte se na svoj račun putem web sučelja. To ima svojih prednosti prvenstveno zbog toga što je u njemu integriran i sustav za razmjenu poruka na koji smo već navikli kao i vama već poznati sustav navigacije. Korištenjem mobilnog preglednika moći ćete poslati poruku u inbox na Facebooku bez uptrebe neželjenih aplikacija.

Da biste opisanu proceduru dodatno pojednostavili samo dodajte mobilni Facebook (m.facebook.com) u oznake (bookmarks) te na početni zaslon dodajte ikonu s prečacem.

Dakle, ovo je način kako poslati poruku u inbox na Facebooku bez korištenja Messengera. Ipak, budući da je aplikacija vrlo jednostavna preporučujemo da se pokušate prilagoditi.

-

Više s weba

Pročitajte još

Image
Geografija Europe

Znate li koliko ima država u Europi?

Više s weba