spoiler alert!

Konačno je poznata sudbina Jona Snowa, a jedino što Kit Harington ima za poručiti fanovima je - 'Žao mi je'

Image
Foto: HBO

Posljednja epizoda hit serije 'Igra prijestolja' konačno je odgovorila na pitanje svih pitanja - je li Jon Snow živ?

2.5.2016. u 16:08/ Vijesti.hr

Od završetka pete sezone 'Igre prijestolja', među obožavateljima ove hit serije vladala je prava pomutnja i svi su željeli znati odgovor samo na jedno pitanje - kakva je sudbina Jona Snowa?

A ako još niste pogledali posljednju epizodu koja je u nedjelju emitirana na HBO-u i ne želite znati odgovor na ovo pitanje, prestanite čitati ovaj tekst.

Naime, u epizodi pod nazivom 'Home' saznali smo da je jedan od najomiljenijih likova 'Igre prijestolja' 'uskrsnuo' i ipak preživio brojne ubode mačem koje su mu zadali njegovi neprijatelji.

Zbog onoga što se dogodilo u posljednjoj epizodi, 29-godišnji britanski glumac Kit Harington, koji utjelovljuje Snowa, ima za svoje brojne obožvatelje samo tri riječi - 'Žao mi je'.

Naime, tijekom ove neizvjesne pauze između dviju sezona, Harington je glumu prenio i u stvari život. Cijelo to vrijeme u intervjuima nije htio reći ni slova o sudbini svog lika, a svojim izjavama je uspio uvjeriti obožavatelje da ga više nećemo gledati u 'Igri prijestolja'.

I ne samo da su Harington i producenti uspjeli u potpunosti sakriti njegovu sudbinu od očiju javnosti, čini se kako će njegova uloga u ovoj sezoni biti itekako velika.

"Ovo je jako važna sezona za Jona", otkrio je Kit za Entertainment Weekly i ispričao se svojim fanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što sam svima lagao. Drago mi je što su ljudi bili uzrujani što je mrtav. Mislim da je moj najveći strah bio taj da ih neće biti briga ili da će jednostavno reći 'Dobro, Jon Snow je mrtav'", rekao je Harington i dodao kako znatiželja obožavatelja i njihove reakcije znače zapravo da je ono što on radi - dobro.

A što čeka Jona Snowa u novoj sezoni ove hit serije, saznat ćemo već u nedjelju.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Planinski masivi Balkana

Znate li koja je najviša planina u Bosni i Hercegovini?

Više s weba