karte rasprodane

Legendarni Đorđe Balašević nakon 30 godina u Lisinskom!

Image

đorđe balašević đorđe balašević

Legenda i majstor glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. Dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' su 15. i 16. prosinca 2013. od 20 sati.

28.11.2013. u 20:00/ K. T.

Povodom 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, ĐorđeBalašević, jedan od najomiljenih izvođača s ovih prostora, nastupit će poslije tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane.

Legenda i majstor glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. Dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' su  15. i 16. prosinca 2013. od 20 sati.

shimmer fallback
Foto:
shimmer fallback


Karte za dva koncerta su rasprodane, a dijelili su se voucheri za eventualni treći koncert. Kako je VL-u rekao DraženSiriščević, ravnatelj KD Vatroslava Lisinskog, koji organizira koncerte, u pregovorima su s Balaševićem za treći koncert.

Problem je što su svi termini dvorane popunjeni do kraja godine i treći koncert bi se jedino mogao održati ako Balašević pristane pjevati na dva koncerta u jednom od predviđenih datuma.

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAJVEĆI OTOK NA JADRANU

Najveći hrvatski otok: koji je najveći otok u Hrvatskoj?

shimmer fallback
GROHL, HOMME I JOHN PAUL JONES

Prvi koncert najopakije supergrupe

Više s weba