prijave do 10. lipnja

Ljetne radionice za najmlađe zaljubljenike u film

Image
Foto: Bacači sjenki

Za naše najmlađe Frooom 2014. radionice su zabavan i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti.

7.6.2014. u 12:00/ RTL

Na Frooom filmskim radionicama i ovo ljeto djeca mogu saznati što se događa na ekranu i iza njega!

Ovu subotu, 7.6.2014., Frooom priprema posebno druženje uz Animafest na platou Kina Tuškanac! Klinci će imati priliku naučiti sve tajne stop animacije, napraviti kratki film na temu Savršenog grada, družiti se sa Frooomovcima i to sve u čarobnom ambijentu Tuškanca!

Pridružite nam se u subotu od 9 do 11 sati i povedite Vaše najmlađe na radionicu stop animacije uz umjetnika/voditelja radionice Mihaela Gibu i njegove goste iznenađenja.

Bacači sjenki po treću godinu za redom organiziraju edukativne radionice o filmu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba!

Podsjećamo: prijave za ljetne filmske radionice još uvijek traju, a prijave do 10. 6. donose poseban popust!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri jedno-tjedne radionice namijenjene su djeci i mladima od 9 do 12 godina koji vole film i pametnu zabavu, a održavaju se od 16.6. do 11.7. 2014., u zagrebačkom kinu Tuškanac te Centru za likovni odgoj grada Zagreba, radnim danom od 9 do 15 sati.

Za naše najmlađe Frooom 2014. radionice su zabavan i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti! Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak i Nada Kovačević (glumice i dramska edukatorice), Mihael Giba i Marko Tadić (multimedijalni umjetnici), Miro Manojlović (montažer, glazbeni i multimedijalni umjetnik), Mirko Bogosavac i Igor Longo (psiholozi), Mila Pavičević (dramaturginja i scenaristica), Mare Šuljak (multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica), Boris Bakal (filmski redatelj i glumac) i drugi.

Upravo se čita

Image
potrošački šušur

Advent u punom sjaju, ugostitelji potvrđuju: 'Nismo mogli proizvoditi, koliko se troši!'

Polaznicima je osiguran zdrav topli obrok i napitci, kao i sredstva za rad i cjelodnevni boravak (od 8 do 16 sati) tijekom kojeg će naučiti gledati i voljeti film.

Za one koji se osjećaju posebno kreativno, Frooom 2014. organizira i natječaj za najbolji kratak video!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravi kratak video (do 3minute) kojim objašnjavaš zašto voliš film, stavi ga na našu Facebook stranicu (Frooom2013)  ili ga pošalji na frooom2014@gmail.com i sudjeluj na radionici ovog ljeta u Zagrebu – BESPLATNO!

Bacači sjenki su neprofitna međunarodna umjetnička i produkcijska platforma za interdisciplinarnu suradnju, stvaralaštvo te promišljanje intermedijalnih umjetnosti, posebice u području njihove primjene u urbanim prostorima. Bacači sjenki kontinuirano pokreću multikulturalni dijalog i aktivnu razmjenu između hrvatskih i inozemnih umjetnika i profesionalaca u umjetnosti, propitujući postojeće koncepte individualnog i kolektivnog identiteta, a njihove predstave istražuju mogućnosti prostora.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ivić uoči Italije: 'Teška je godina iza mene, hvala izborniku i igračima na podršci koju su mi pružili'

Više s weba