ZBOG SLABOG INTERESA

Madonna otkazuje Ljubljanu?

Image

madonna koncert madonna

Za koncert najavljen za 20. kolovoza navodno je prodano tek 7.000 od 62.000 ulaznica, zbog čega je vjerojatnost da pop pjevačica dođe u deželu se manja.

6.8.2009. u 19:03/ D.M.

Ako je za vjerovati neslužbenim informacijama kojima barataju slovenski mediji, izgledi da Madonna u sklopu svoje turneje "Sticky & Sweet" nastupi na ljubljanskom hipodromu svedeni su na minimum. Koncert najavljen za 20. kolovoza najvjerojatnije će zbog premalo prodanih karata biti otkazan.

U medijima se spominje kako je prodano tek sedam tisuća ulaznica, a da bi za isplativost koncerta trebalo biti prodano njih 40.000 od ukupno 62.000.

Da prodaja ne ide dobro, prije nekoliko dana potvrdio je i direktor agencije koja organizira koncert Vladimir Ivanković, ali to je opravdavao recesijom i vjerojatnošću da će se mnogi fanovi na kupnju ulaznice odlučiti u posljednji trenutak. Istovremeno, sva nagađanja o otkazivanju je opovrgnuo optužujući slovenske medije da namjerno konstruiraju takvu priču.

No, najnovije "konstrukcije" o otkazivanju u Lupi ovoga puta nisu ni potvrdili ni demantirali, već su obećali službene informacije u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Više s weba