SENZUALNA GLUMICA ODUŠEVLJAVA

Mila Elegović osvaja gledatelje u donjem rublju

14.7.2014. u 17:50/ RTL

Sedamnaesto ljeto zaredom svi putevi vode u Zagvozd! Nakon Hamleta u selu Mrduša Donja i Stilskih vježbi, kucnuo je čas i za Istinu! Predstava je to u kojoj Mila Elegović, osim svojom glumom, gledatelje osvaja i scenama u donjem rublju.

Zagvozd podno Biokova, tj. Bijakova, ako ćemo lokalnim dijalektom - doslovce živi za ljetne dane! Ova malena općina smještena u splitsko-dalmatinskoj županiji, Lijepoj našoj dala je vrhunske izvođače, Joleta i VedranaMlikotu!

S druge strane, Mlikota je svom rodnom kraju dao nešto najdragocjenije što ovi ljudi imaju - manifestaciju Glumci u Zagvozdu!

A osim po spomenutoj manifestaciji, ovaj kraj stekao je popularnost i zbog svojih brojnih neženja!

Ti isti doslovce su se ozarili kada su ugledali glumicu MiluElegović! Igrajući preljubnicu Anu u predstavi Istina pokazala je više nego inače!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tog vizualnog dojma lomila su se koplja pa je tako - zbog navodne golotinje - navodno izgubila angažman na katoličkom radiju! Mila nije bila raspoložena za priču - no zato njezine kolege itekako jesu!

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Image
Damir Spehar/PIXSELL

"Mila izvrsno radi svoj posao i prava je profesionalka, a oni koji su je napadali - to ide njima na dušu. To je stvarno jedna bezvezarija", kaže Vedran Mlikota.

Upravo se čita

Image
na ulici u zagrebu

Na ulici pretukao mladića jer je šetao u hrvatskom dresu Marka Livaje

Senzualna Mila Elegović na opće oduševljenje brojnih Zagvožđana samo je početak uzbudljivog kulturnog ljeta u ovom kraju!

Maleni Zagvozd možda nema more, no zato ima svoj Trg glumaca koji iz godine u godinu sve više privlači mnoštvo zaljubljenika u ovu posve neobičnu kazališno-glazbenu oazu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Leicester proslavio naslov prvaka, Kramarić: 'Ovo je najveći dan u povijesti grada'

Više s weba