treći singl

Nakon 'Ruže' i 'Školjke', Merlin predstavio 'Sunce'

Image

Pjesma 'Sunce' dobila je svoj video spot nakon pjesama 'Ruža' i 'Školjka' koje su u prethodnom periodu imale preko šest milijuna pregleda na YouTubeu.

1.10.2014. u 9:00/ RTL/Hina

Pjesma Sunce treći je singl s novog albuma Dina Merlina Hotel Nacional. Glazbu, tekst i aranžman napravio je sam Merlin, dok su u produkciji pjesme sudjelovali velikani europske i svjetske glazbene scene - Amerikanac Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher) i Šveđanin Gunnar Norden (Lisa Ekdahl, Viktoria Tolstoy).

Pjesma je snimana u studijima u Sarajevu, Los Angelesu i Stockholmu, dok je video spot sniman u Rock Clubu Marquee u Sarajevu.

Scenarij i režiju potpisuje američki redatelj Patrick Marshall koji je surađivao sa sarajevskom ekipom koju su činili Almir Đikoli (direktor fotografije i kamera), Amel Đikoli (asistent kamermana), te Antonio Toni Ilić iz produkcijske kuće Fabrika (montaža).

Pjesma Sunce dobila je svoj video spot nakon pjesama Ruža i Školjka koje su u prethodnom periodu imale preko šest milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Dina Merlina, dok su drugi video i audio sadržaji s albuma Hotel Nacional do sada zabilježili gotovo 15 milijuna pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel Nacional pripreman je punih šest godina i sniman je u Sarajevu, Zagrebu, Istanbulu, Berlinu, Beču, Londonu, Stockholmu, New Yorku i Los Angelesu.

Upravo se čita

Image
novi već naručeni

Ogroman interes građana: U nekim poštanskim uredima više nema paketa eurokovanica

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvoje Horvat: 'Jaganjac ulazi zbog visine u 6-0 obrani'

Više s weba