nove drame u vilin dolu

Obračun Brigite i Nene na sprovodu!

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', Marina i Nena odlaze na Ivanov sprovod i zgrožene su Brigitinim licemjernim govorom. Nena poludi i ošamari Brigitu te dolazi do incidenta na sprovodu.

29.1.2014. u 12:10/ RTL

I u večerašnjoj epizodi 'Tajni' stanovnici Vilin dola proživljavaju burne trenutke. Višnja je zatečena i zgrožena novim Filipovim činom. Filip i Valentina nemaju mira od Jerka koji ih upozorava da je Nikola nevin i da će izaći iz zatvora.

Vođena strahom, Valentina se ipak predomisli i prilazi Brigiti spremna ponovno razgovarati o njezinom planu lažnog svjedočenja protiv Nikole.

Marina prihvati Robertov poljubac. On spretno iskorištava trenutak i stavlja Marinu u situaciju u kojoj ga praktički ne može odbiti.

Image
Foto: RTL
Image
RTLZa to vrijeme Marina i Nena odlaze na Ivanov sprovod i zgrožene su Brigitinim licemjernim govorom. Nena poludi i ošamari Brigitu te dolazi do incidenta na sprovodu. Odlučan pričati s Barbarom i dati joj podršku, Sebastijan odlazi na sprovod, ali Barbara nije nimalo sretna što ga vidi i tjera ga od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Brigita se vraća kući s Barbarom, koja se ne osjeća dobro. Odlazi razgovarati s Valentinom, a za to vrijeme Barbara gubi svijest! Što se događa s Barbarom, ne propustite pogledati, večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠTO ZNAČI CRVENA BOJA

Značenje crvene boje: crvena boja simbolizira energiju, strast i život

Više s weba