OVO MORATE ZNATI

Otkrivamo tko je tko u 'Tajnama'

27.8.2013. u 18:13/ RTL

Sve tajne koje morate znati o likovima nove istoimene dramske serije - otkrivaju nam poznati glumci koji su ih utjelovili.

Aleksandar Cvjetković - glumi Ivana Franića  koji itekako zna koliko je teško imati tajne!

"Velike su tajne koje Franić zakopao i pokušava ispraviti ono što je u mladosti napravio. Mislim da svatko nosi tajne ne bih poželio da nosi tajnu koju nosi Franić", rekao nam je glumac Aleksandar Cvjetković.

Ksenija Pajić, najbliža je njegovim tajnama - jer u seriji glumi njegovu suprugu Brigitu!

"Čuvajte se... najveća neman ovih prostora možda i šire trenutno... pa, apsolutno je negativka, ali s druge strane možda će netko suosjećati s njom!", kaže Ksenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teret majčina negativnog karaktera u 'Tajnama' nosi kći Barbara - koju glumi Monika Mihajlović.

"Za sada u ovoj sezoni je jako zločesta i jako razmažena. Naravno, veliki utjecaj ima mama i odgoj, ali mama je glavna koja manipulira dijete koje ne shvaća život kakav je stvarno. Ne mogu reći puno pozitivnih stvari o njoj!", rekla je Monika.

Upravo se čita

Image
drama na D-8

U prometnoj u blizini Slanog poginuo 26-godišnji suvozač. Mlađi vozač teško je ozlijeđen.

Trebat će vremena i za razumijevanje uloge zgodnog Filipa Juričića, koji u 'Tajnama' glumi Nikolu Šepera.

"Moj lik je jedan pozitivac u velikom rastrojstvu odluka koje su teške, a nije kriv... Dok je bio mali život se dosta okrutno postavio prema njemu i u zrelim odlukama donosi teške odluke!", otkrio je Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina je njegova jedina svjetla točka u obitelji Franić. Djevojku koja je zarobila srce mladoga Šepera glumi Jelena Jovanova.

"Marina je djevojka koja je uvijek u blatu do koljena, lavica , borbena, za pravdu i za ljubav!", rekla nam je Jelena Jovanova.

A gdje su ljubav i pravda, nasuprot mržnji i zlobi  - jasno je da radnja nove dramske serije vodi samo jednome - apsolutnom uživanju uz 'Tajne', ove jeseni u programu RTL-a!

Više s weba

Pročitajte još

Image

Modrić opasno zaprijetio iz slobodnjaka!

Više s weba