BRIGITINA PODVALA

Policija uhitila Ivana pred uplakanom i šokiranom Marinom!

Image
Foto: RTL

Dok je u sinoćnoj epizodi serije 'Tajni' Brigita smislila opaki plan ne bi li napakostila Ivanu, u večerašnjoj epizodi ga odluči prijaviti policiji izmislivši da ju je fizički napao.

14.11.2013. u 12:36/ RTL

I policija zaista dolazi i uhiti Ivana pred uplakanom i šokiranom Marinom. Kako bi ostvarila plan do kraja, Brigita uvjerava Nikolu i Barbaru da ju je Ivan napao. 

Kada ostanu nasamo, Marina uvjerava Nikolu da Brigita laže i da sve radi jer se želi osvetiti Ivanu, zato je i smislila cijeli okršaj. No Nikola je nekako nepovjerljiv i to Marinu dodatno razljuti pa odustane od njega.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tračak sumnje ipak se javi i mladi Šeper ne zna što bi učinio, pomoći Ivanu ili ne. Međutim, Brigitin plan je uspio – socijalna služba dolazi po djecu!

Filip ultimatumom uspije postići da Višnja protiv svoje volje zaposli Valentinu. Filip i Valentina se sve više zbližavaju, a Višnja je duboko uvrijeđena i ne razgovara s Filipom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Valentina načuje razgovor Mire i Višnje i ostane šokirana! Što je načula, ne propustite pogledati u novoj epizodi serije 'Tajne' večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji. 

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Promjene postavki elektronskih uređaja

Ako se pitate kako isključiti zvuk tipkovnice na mobitelu, evo odgovora

Više s weba