odlične ponude

Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?

Image
Foto: PROMO

Ferratum banka svojim klijentima nudi najpovoljnije brze pozajmice – one s 0 kn bankovnih naknada i s rokom otplate do 30 dana.

24.10.2018. u 9:00/ Promo

Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme. Bilo da ste novi korisnik Ferratum banke ili postojeći klijent, ne propustite odlične ponude kreditiranja!

Nikad lakše do 4 000 kn

Za sve nove korisnike Ferratum banke u tijeku je jedinstvena akcija„Posudi 4000 – vrati 4 000!“ koju možete ostvariti prema uvjetima promotivne ponude. Brzu pozajmicu možete dobiti u samo nekoliko klikova mišem, za što čak ne morate ni odlaziti u banku!

Sve što trebate učini je na stranici Ferratum banke odabrati iznos brze pozajmice i vrijeme njene otplate. Sljedeći korak je unijeti osobne podatke i poslati ih na procjenu kreditne sposobnosti. Najbrži način da to učinite je automatiziranim sustavom Instantor, putem kojeg će odobrenje Vašeg kredita biti brže. Uploadajte obostranu fotografiju osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica uz osobnu iskaznicu, te obostranu sliku kartice tekućeg računa.

Korisnička podrška će Vam javiti je li kredit odobren. Nakon toga će Vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i  s potvrdom o Jamstvu šaljete natrag banci i to emailom, WhatsAppom ili faxom.

Već za 15 minuta brze pozajmice mogu biti odobrene, a novac poslan na Vaš račun!

30% popusta na bankovnu naknadu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovim akcijama nisu zaboravili ni na već postojeće klijente! Njima nude aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Tako i vjernim korisnicima neće biti olakšano samo dizanje brzih pozajmica, već i njegovo vraćanje.

Ako se pitate što se krije iza ovako primamljivih ponuda, odgovor je ništa; ništa osim težnje da zadovoljimo potrebe svojih postojećih  klijenata i želje da privučemo nove! Zadovoljni korisnici jedini su način za ostvarenje dobrog poslovanja, stoga je njihova misija učiniti upravo to. Pogledajte primamljive ponude Ferratum banke i neka Vaša briga oko financija postane prošlost!

Više s weba

Pročitajte još

Image
otoci Jadranskog mora

Znate li koji je najsunčaniji otok u Hrvatskoj

Više s weba