prvi zajednički duet

Tony Cetinski i Željko Joksimović snimili novi videospot!

Image
Foto: PR fotografije

Dva najpopularnija izvođača regije u beogradskom Domu sindikata snimili su videospot za prvi zajednički duet, pjesmu naziva 'Zabluda' čiju glazbu i aranžman potpisuje Joksimović, a tekst Luka Bulić.

30.9.2014. u 14:34/ RTL

Mnogobrojni obožavatelji oba izvođača s nestrpljenjem iščekuju premijeru dueta koji su najavili još početkom ljeta.

Pod redateljskom palicom Renata Renierra snimljen je videospot u minimalističkom okruženju uz dva klavira na pozornici i dva vrhunska vokala koji prenose emocije i energiju pjesme na publiku. Prijateljsko ozračje na setu i opuštena atmosfera između dva glazbenika i prijatelja u prekrasnom ambijentu Doma sindikata dalo je ovoj ekranizaciji poseban pečat.

Image
Foto: PR fotografije
Image
PR fotografije

Tony i Željko zajedno ovoj priči daju posebnu sinergiju glasova i pozitivnu energiju po kojoj su obojica poznata svojoj publici.

Pjesma 'Zabluda' svojevrsna je najava predstojećeg  koncerta koji će zajedno održati 31. listopada u novosadskoj dvorani Spens i tom prilikom će publici prvi puta uživo predstaviti novi duet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije
Image
PR fotografije

Tony uoči premijere poručuje: "Željko i ja smo veliki prijatelji. Nitko u ovoj pjesmi nije odstupio od svog glazbenog izričaja. Kada sam ju čuo prvi put, odmah me je kupila upečatljivom melodijom. Strpite se još desetak dana, uvjeren sam da će se svima svidjeti".

Više s weba

Pročitajte još

Image

Kiara treba našu pomoć! Dijagnosticiran joj je rijedak raka na mozgu, a jedini spas je eksperimentalno liječenje u SAD-u

Više s weba