NOVI ZAPLET U 'TAJNAMA'

U Vilin Dol stiže bivša Nikolina ljubav

Image
Foto: RTL

Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu, i kako će na to sve gledati Marina, te hoće li ona biti ta koja će otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti od večeras, u 20.00 sati, na RTL Televiziji, kada se lik Ane (Leona Paraminski) počinje pojavljivati u 'Tajnama'.

6.3.2014. u 15:30/ RTL

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', Nikola ne odustaje od borbe za Marinu, no malena Josipa po Ladinim naputcima napravi scenu koja neće pomoći Nikoli da ponovno osvoji svoju ljubav. Marina je tužna i razočarana jer ugleda emotivni zagrljaj Nikole i Ane – njegove kolegice iz policije koja je došla u Vilin Dol.

Ana je završila policijsku akademiju zajedno s Nikolom, a u Vilin Dol dolazi istražiti slučaj Nikole i Ivana. No, Ana i Nikola nisu samo kolege s akademije već su imali i romansu, što će dodatno zakomplicirati stvari. Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu, i kako će na to sve gledati Marina, te hoće li ona biti ta koja će otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti od večeras, u 20.00 sati, na RTL Televiziji, kada se lik Ane (LeonaParaminski) počinje pojavljivati u 'Tajnama'.

Leona Paraminski počela je glumiti već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a njezina prva uloga bila je uloga ‘Pepeljuge’ u osnovnoškolskoj predstavi. Akademiju dramske umjetnosti upisala je 1997. godine i završila 2001. Leona je odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je i ‘Zlatne Arene 2002.’, za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača "Prezimiti u Riju". Glumila je u mnogim televizijskim serijama poput ‘Budva na pjeni od mora’, ‘Loza’, ‘Dobre namjere’ te mnogim drugim serijama, kao i u filmovima poput ‘Nije sve u lovi’, ‘Pod vedrim nebom’, ‘Suša’, te mnogim drugim.

A kako se snašla u ulozi detektivke, gledatelji će saznati već večeras, u seriji ‘Tajne’, na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Blanka pobijedila u Rimu

Više s weba