Usred postaje!

Mladić izvrijeđao policajce: 'Nesposobni uhljebi, ja vas plaćam, a ne možete mi pronaći jaknu'

Image

Policija

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pokušali su ga smiriti, ali se on još više ražestio: 'Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo jer mi ne želite naći moju jaknu'

12.2.2020. u 20:37/ KAportal

Prekršajni odjel Općinskog suda u Karlovcu proglasio je 24-godišnjeg Karlovčanina krivim zbog remećenja javnog reda i mira. On se odlučio izvikati na policiju i to, ni manje ni više, nego – u policijskoj postaji. Dogodilo se to 21. prosinca prošle godine oko 2.30 sati u Postaji u Mačekovoj, piše KAportal

Tijekom postupka utvrđeno je da je mladić vrijeđao i omalovažavao trojicu policijskih službenika, šefa smjene i dvojicu policajaca. Obraćao im se povišenim tonom i nazivao ih “nesposobnim uhljebima”. Vikao im je: “Došli ste preko veze u policiju! Ne možete naći moju jaknu! Ja vas plaćam, zajedno s poreznim obveznicima!”

Ako plati u roku, oprostit će mu trećinu iznosa 

Oni su ga pokušali smiriti, ali se on još više ražestio: “Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo jer mi nećete naći moju jaknu koja je u Papasu!”

To ga je koštalo zatvora jer su ga upravo tamo smjestili kako bi prestao galamiti. Zadržan je do sutra prijepodne u 9.40 sati, zbog čega mu je novčana kazna smanjena za 300 kuna, pa će morati platiti samo 270 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud ga je, naime za prekršaj kaznio 150 DEM-a, odnosno 76 eura, preračunato u kune. Ako plati u roku, trećina iznosa bit će mu oproštena.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Toplak mobilizirao Varaždince i dobio ratnike, Prelec nije miljenik sreće

Više s weba