NOVO LICE U SERIJI

Zgodna Leona će uzburkati strasti u 'Tajnama'!

Image
Foto: RTL

Novo lice u dramskoj seriji 'Tajne', RTL Televizije, utjelovit će poznata glumica, Leona Paraminski, koja će u seriji glumiti detektivku Anu.

15.1.2014. u 14:26/ RTL

Da u Vilin Dolu, osnovnom mjestu radnje dramske serije 'Tajne' nikad nije dosadno, dokazuje mnoštvo interesantnih likova, a situaciju će još dodatno 'zahuktati' i  Ana!

Ana (Leona Paraminski) je završila policijsku akademiju u klasi s Nikolom, a u Vilin Dol dolazi istražiti odnos Nikole i Ivana. No Ana i Nikola nisu samo kolege s akademije, povezuje ih i romanca koju su imali, a to će dodatno zakomplicirati stvari.

Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu, kako će na nju gledati Marina, hoće li baš Ana otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti početkom ožujka, kada se lik Ane počinje pojavljivati u 'Tajnama'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Leona Paraminski počela je glumiti već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a prva uloga bila joj je Pepeljuga u osnovnoškolskoj predstavi. Akademiju dramske umjetnosti upisala je 1997. godine i završila 2001. Leona je odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je i ‘Zlatne Arene 2002.’, za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača "Prezimiti u Riju". Glumila je u mnogim televizijskim serijama poput ‘Budva na pjeni od mora’, ‘Loza’, ‘Dobre namjere’ te mnogim drugim serijama, kao i u filmovima, poput ‘Nije sve u lovi’, ‘Pod vedrim nebom’, ‘Suša’, te mnogim drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Moram priznati da mi je izazov uloga Ane koju tumačim. Jako mi se sviđa jer je opasna, ali dobar čovjek, odana,  lojalna i  inteligentna“, izjavila je Leona. S Filipom Juričićem, s kojim ima najviše scena, jako se dobro snašla, Ksenija Pajić joj je dugogodišnja kolegica, a  Jelenu Jovanovu je prvi put upoznala i oduševljena je njome kao i ostatkom ekipe na setu. Iako je tempo na snimanju naporan, uživa radeći.

Kako se Leona  snašla u ulozi detektivke, gledatelji će saznati uskoro, u seriji ‘Tajne’ na RTL Televiziji!

Upravo se čita

Image
ZABAVLJAJU SE

Lovren snimio slavljenički video iz svlačionice Vatrenih: 'Daj mi pivu, ne mogu više'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Modrić opasno zaprijetio iz slobodnjaka!

Više s weba