društvene mreže

Znate li kako vratiti stari Facebook profil

Image

Facebook

Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Iako Facebook svaki dan bilježi nove korisnike velik je broj onih koji su svoj profil na ovoj društvenoj mreži obrisali. No, kako vratiti stari Facebook profil?

19.9.2017. u 14:43/ Vijesti.hr

Ukoliko vam je Facebook postao dosadan i prođe li i nekoliko dana bez da ste otvorili naslovnicu ove društvene mreže, velike su šanse da razmišljate o brisanju svog Facebook profila.

A možda ste to već i napravili, no kava s prijateljima i prepričavanje priča koje su se pojavile na Facebooku, podsjetilo vas je zašto ste imali profil na ovoj mreži i poželjeli ste svoj Facebook profil natrag. Kako vratiti stari profil natrag?

Otvorite Facebook početnu stranicu i ulogirajte se koristeći email i lozinku koju ste prije koristili. Za slučaj da ste zaboravili lozinku kliknite na "zaboravili ste lozinku". Na mail koji koristite za Facebook stići će vam nova lozinka pomoću koje se prijavite na Facebook kako bi vratili stari Facebook profil.

Nakon što ste se uspješno prijavite vaš profil će biti reaktiviran i pojavit će se sve kako je izgledalo i prije brisanja profila uključujući postove koje ste objavljivali, prijatelje i ostale informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće što trebate napraviti kako bi vratili stari Facebook profil u potpunosti je da ažurirate podatke na svom profilu koji su se u međuvremenu promijenili.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pogledajte svjedočanstva hrvatskih navijača

Više s weba