PROGLAŠENA NAJBOLJOM GLUMICOM

Zrinka Cvitešić osvojila prestižnu kazališnu nagradu!

Image
Foto: AP Images

'Hvala vam što ste mi potvrdili da sam donijela dobru odluku kad sam odlučila da se neću bojati pozornice na West Endu', rekla je Zrinka preuzimajući nagradu.

14.4.2014. u 8:34/ RTL/Hina

Zrinka Cvitešić proglašena je najboljom glumicom u mjuziklu na dodjeli najvažnije britanske kazališne nagrade Olivier, održanoj sinoć u Kraljevskoj operi u Londonu.

"Hvala vam što ste mi potvrdili da sam donijela dobru odluku kad sam odlučila da se neću bojati pozornice na West Endu", rekla je Zrinka preuzimajući to veliko priznanje.

"Ne znam jeste li svjesni toga, ali upravo ste promijenili hrvatsku povijest", njezine su riječi koje prenosi portal BBC-a.

Image
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
Image
Ian West/Press Association/PIXSELL

Mjuzikl 'Once', za koji je naša glumica i bila nominirana, bio je u konkurenciji za tu prestižnu nagradu u šest kategorija, a osvojio ju je u kategoriji izuzetnih postignuća u glazbi.

Produkcija je nastala prema niskobudžetnom filmu koji je prije nekoliko godina osvojio Oscara, a uprizorenje te priče na londonskom West Endu već je nanizalo mnoge nagrade, među kojima je neke osvojila upravo Zrinka Cvitešić.

Nagradu za najboljeg glumca osvojio je GavinCreel za ulogu u najboljem novom mjuziklu Knjiga Mormona, koji je osvojio nagrade u četiri kategorije.

Više s weba

Pročitajte još

Image
sigurnost na prvom mjestu

Odvezite auto na besplatan tehnički pregled!

Više s weba