nogometaš monstrum

Brutalno ubio ljubavnicu, a dijelovima tijela nahranio pse

Image
Foto: RTL arhiva

Navodno je sa svojih osam pomagača, među kojima su bili njegova supruga, privatni detektiv i maloljetni rođak, oteo manekenku iz hotela u Riju u lipnju 2010. godine. Zatim su je mučili i ubili, a nakon toga raskomadali njeno tijelo i nahranili pse.

10.9.2012. u 10:35/ RTL

Brazilski golman Bruno Fernandes de Souza, osumnjičen je da je brutalno mučio i ubio svoju ljubavnicu, manekenku Elize Samudio, a zatim dijelovima njenog tijela nahranio pse.

Navodno je sa svojih osam pomagača, među kojima su bili i njegova supruga, privatni detektiv i maloljetni rođak, oteo manekenku iz hotela u Riju u lipnju 2010. godine i odveo je u privatnu vilu u kojoj se Bruno odmarao s obitelji.

Tamo ju je detektiv mučio i na koncu ubio, dok je nogometaš sve to gledao. Nakon toga su raskomadali njeno tijelo i nahranili pse. Ostatke su zakopali u podrum.

Policiji je sve priznao maloljetni rođak i sada se cijela ekipa monstruma nalazi u pritvoru. Suđenje će početi kasnije ove godine. De Souza tvrdi kako je nevin.

On je već izdržavao zatvorsku kaznu od četiri i pol godine zbog otmice i napada na Elizu u 2009. godine. Kada je saznao da je ona u drugom stanju, oteo ju je i tjerao da pobaci. Manekenka to ipak nije učinila i rodila mu je dijete.

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVJETSKI POZNAT

Privatna bolnica u Čepinu košta 25 mil. eura. Vodit će ju kirurg koji je liječio Račana i Josipovića

Više s weba