opasni tretman lažnog doktora

Cementom im podizali stražnjice i uništili živote

Image
Foto: dailymail.co.uk

Sredinom studenog policija je privela Oneala Rona Morrisa, lažnog doktora i transvestita, jer je ženama ubrizgavao ilegalni i opasni koktel od cementa, ljepila i brtvila za podizanje stražnjice.

5.1.2012. u 8:05/ S.M.

Oneala Rona Morrisa i njegovog pomagača Coreya Eubanksa policija tereti za ugrožavanje života u slučaju dvije žene s Floride koje su skoro preminule zbog opasnog "tretmana". Diljem SAD-a počele su se javljati i druge žrtve nakon što su Onela prepoznale u medijima.

Inspektor Michael Dillon rekao je kako je većina tih žena pretrpjela teške posljedice nakon tretmana kod Morrisa. Među njima je i Shaquanda Brown iz Miamija koja je na tretman došla u Eubanksovu kuću.

Ispričala je kako je morala leći na stol za masažu i držati oči zatvorene. Na stoliću u blizini stajalo je superljepilo, crno crijevo i šprica. Morris joj nije ni uspio ubrizgati sve injekcije koje je htio jer je jaukala od bolova, a ubrzo nakon toga završila je u bonici, gdje se liječila mjesec dana.

Prije nje policiji se javila Rajee Narinesingh koja tvrdi da ju je Morris pretvorio u čudovište. Htjela je veće usne, obraze i bradu, a na kraju je ostala unakažena s potpuno izobličenim licem.

Morris sve optužbe poriče, a policija ga je pustila uz jamčevinu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ORIGINALAN POKLON

VIDEO Maturanti razrednika iznenadili pečenjem: 'Bio sam bez teksta, suze su krenule. Oni su ekipa, braća...'

Više s weba