tko to može platiti?!

Cijene benzina ponovno idu gore?!

Image
Foto: PIXSELL

Cijene benzina od utorka bi ponovno trebale porasti pa bi tako, prema neslužbenim informacijama, najprodavaniji eurosuper 95 mogao poskupjeti i za 25 lipa. Prema nekim, također neslužbenim saznanjima, dizelska goriva mogla bi pojeftiniti, i to za od četiri do devet lipa po litri.

2.4.2012. u 8:00/ S.K.

Svijet i dalje nažalost pokreće nafta, isto onako kao i prije četrdesetak godina. Kako cijena barela sirove nafte svakodnevno raste, svjetska ekonomija stoji na klimavim nogama. Štoviše, rastom cijene crnog zlata, kao i neizvjesnim ishodom američkih predsjedničkih izbora, svijet bi se vrlo brzo mogao naći u novoj globalnoj, gospodarskoj krizi.

Cijene benzina od utorka bi ponovno trebale porasti pa bi tako, prema neslužbenim informacijama, najprodavaniji eurosuper 95 mogao poskupjeti i za 25 lipa.

Prema nekim, također neslužbenim saznanjima, dizelska goriva mogla bi pojeftiniti, i to za od četiri do devet lipa po litri.

Reakcija Vlade vjerojatno će i ovoga puta izostati, pošto će ministar Slavko Linić već ranije najavio intervenciju kada cijena prijeđe 12 kuna po litri.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Razorni tornado poharao Massachusetts

Više s weba