nije reagirao?

Autoškolom se zabio u automobil, on pokosio pješaka. Prijavljen instruktor

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Fiat, kojim je upravljao 34-godišnjak, dolazio je iz suprotnog smjera. Odbačen je na stazu na kojoj je udario pješaka koji je prevezen u bolnicu u Puli. Protiv instruktora se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće jer unatoč tome što ima dostupne komande, nije pravovremeno reagirao

16.3.2023. u 12:19/ Danas

Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv instruktora vožnje (39) koji nije pravovremeno reagirao kako bi spriječio kaos u prometu koji se dogodio u Puli u srijedu, 15. ožujka oko 12:10 sati, priopćila je Policijska uprava istarska. U prometnoj nesreći ozlijeđen je pješak.

Cijeli se slučaj dogodio kada je polaznik autoškole (29) vozio Reanult Budicinovom ulicom te je potom došao do raskrižja s Tomasinijevom ulicom. Tijekom skretanja u lijevo oduzeo je prednost Fiatu pulskih registracija s kojim se sudario.

Image
U NEBROJIVOM STANJU

Prije dvije godine u Istri je pokušao vilama ubiti oca. Tek sada mu je određena psihijatrija

Image
U NEBROJIVOM STANJU

Prije dvije godine u Istri je pokušao vilama ubiti oca. Tek sada mu je određena psihijatrija

Fiat, kojim je upravljao 34-godišnjak, dolazio je iz suprotnog smjera. Odbačen je na stazu na kojoj je udario pješaka (49) koji je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Puli.

Kako je priopćila policija, protiv instruktora se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće jer unatoč tome što ima dostupne komande, nije pravovremeno reagirao kako bi spriječio teže posljedice u prometu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽAS

Ponovno napad na Indijce u Zagrebu. Jednog udario šakom u lice, drugog u nogu, a onda ih i pratio...

Više s weba