OGLAS

drama na tehničkom

Busom s 'ćelavim' gumama htjeli prevoziti učenike na Jadran! Policija ih uhvatila na vrijeme, ali to nije bilo sve

Image
Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL / Ilustracija

U stanici za tehnički pregled utvrdili su više tehničkih nedostataka koji su okarakterizirani kao opasni, zbog čega je autobus kojim su se trebala voziti djeca isključen iz prometa dok se ne otklone nedostaci

5.9.2023. u 18:44/ Hina

Policija je prijavila 64-godišnjeg vozača, ali i odgovornu osobu te tvrtku u čijem je vlasništvu neispravan autobus pulskih registracija koji je učenike trebao prevesti do grada na hrvatskoj obali, izvijestila je u utorak zagrebačka policija.

Policija je priopćila da su preventivnim vizualnim pregledom u utorak oko 7 sati uočili tehničke neispravnosti na autobusu, posebice u istrošenosti guma te su autobus uputili na izvanredni tehnički pregled.


Image
priča našeg čitatelja

VIDEO Autobus zagrebačkih maturanata usred noći zaglavio u Italiji. Bus morao u rikverc, maturanti pješice...

Image
priča našeg čitatelja

VIDEO Autobus zagrebačkih maturanata usred noći zaglavio u Italiji. Bus morao u rikverc, maturanti pješice...

U stanici za tehnički pregled utvrdili su više tehničkih nedostataka koji su okarakterizirani kao opasni, zbog čega je autobus kojim su se trebala voziti djeca isključen iz prometa dok se ne otklone nedostaci.

Pritom je proveden i nadzor radnog vremena vozača kojim je utvrđeno više prekoračenja vremena vožnje i skraćivanja dnevnog odmora, zbog čega će protiv vozača, pravne osobe i odgovorne osobe u tvrtki biti pokrenut prekršajni postupak.

U policiji podsjećaju da je za počinjenje utvrđenih prekršaja predviđena novčana kazna protiv vozača od 590 eura, protiv tvrtke od 3000 eura te 940 eura protiv odgovorne osobe.

POGLEDAJTE VIDEO: Od nesreće u kojoj je autobus vukao djevojku (17) prošlo je 10 dana! ZET nije dobio izvješće, istraga još uvijek traje


Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
vozač se bori za život

Poginuo još jedan putnik iz auta u nesreći kod tunela Učka! Policija objavila detalje nesreće


Više s weba