UPUĆEN LIJEČNIKU

Policija objavila detalje uhićenja bjegunca iz KBC Rebro. Tražili ga pet dana, našli u kafiću

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Gostujući u RTL-u Danas, glasnogovornica PU zagrebačke Marija Goatti rekla je da je muškarac pronađen 20 minuta nakon uhićenja mladića koji je s mačetom ušao u školu

6.3.2023. u 17:49/ Danas.hr

Kako Danas.hr doznaje, bjegunac Srđan Martinović koji se obratio medijima rekavši da je policiji pobjegao tako što je skočio s drugog kata bolnice Rebro, uhićen je u popodnevnim satima.

Zagrebačka policija objavila je detalje.

Danas oko 17.20 sati na Medveščaku na Ksaverskoj cesti u ugostiteljskom objektu policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pronašli su i uhitili 42-godišnjeg muškarca koji je prije pet dana pobjegao iz zdravstvene ustanove. Nakon uhićenja, osumnjičenom će biti pružena liječnička pomoć.

Naime, u srijedu 1. ožujka 2023. godine zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskih delikata policijski službenici IV policijske postaje Zagreb (Maksimir- Peščenica) uhitili 42-godišnjeg muškarca. Istoga dana u popodnevnim satima, zbog zdravstvenih problema, navedeni muškarac prevezen je u Klinički bolnički centar na liječenje odnosno hospitalizaciju. Prilikom boravka u bolesničkoj sobi, iskoristivši odlazak medicinskog osoblja s vizite, u četvrtak, 2. ožujka u ranim jutarnjim satima, za vrijeme dok se, zbog dolaska liječnika u vizitu po njihovoj uputi policijski službenik nalazio u hodniku ispred bolesničke sobe, iskoristio je priliku te pobjegao kroz prozor sobe koja se nalazi u prizemlju objekta bolnice te pobjegao.

Image
'neću se predati'

Bjegunac s Rebra: 'Progutao sam žilete da bih završio u bolnici. U zatvor više ne idem. Nevin sam'

Image
'neću se predati'

Bjegunac s Rebra: 'Progutao sam žilete da bih završio u bolnici. U zatvor više ne idem. Nevin sam'

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽAS

Ponovno napad na Indijce u Zagrebu. Jednog udario šakom u lice, drugog u nogu, a onda ih i pratio...

Više s weba