divljali pa vikali

Detalji tučnjave na Platku: BMW-om zapeli u snijegu pa napali HGSS-ovce, nastradala i žena

Image
Foto: Riportal

Svjedok ističe kako su prilikom tučnjave mladići vikali: 'Mi smo borci, znate li vi tko smo mi?'

1.2.2023. u 8:53/ Danas.hr

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) te jedna žena ozlijeđeni su nakon vikend incidenta na Platku. Kako smo ranije objavili, tamo je trojac divljao BMW-om na skijaškoj i sanjkaškoj stazi, a onda sudjelovao i u tučnjavi.

Naime, kako za Novi list govori jedan svjedok događaja, ispostavilo se da su trojica mladića s BMW-om cijeli dan proveli u baru na Platku, no u nekom su trenutku otišli na stazu divljati automobilom. Kada su zapeli u snijegu zahtijevali su od HGSS-ovca koji se u tom trenutku našao ispred bara, u blizini HGSS baze, da ih izvuče sanjkama, no kada je rekao da to ne može učiniti, jedan od mladića ga je udario te je pao u nesvijest.

U tom trenutku u sve se uključuje još jedan HGSS-ovac koji pokušava pomoći kolegi, ali i jedan svjedok. Dolaze i druga dvojica mladića iz vozila.

U međuvremenu, sebi je pokušao doći prvi napadnuti HGSS-ovac, ali uskoro ga udaraju nogom u glavu te ostaje ležati. Kasnije se utvrdilo kako je teško ozlijeđen, ima potres mozga i ozljedu vratne kralježnice te se incidenta ne sjeća.

Image
KAKAV INCIDENT

FOTO BMW-om došli na Platak i driftali po stazi za skijaše, a onda se potukli s okupljenima

Image
KAKAV INCIDENT

FOTO BMW-om došli na Platak i driftali po stazi za skijaše, a onda se potukli s okupljenima

Ipak, makljaža se nastavila. Mladići su naime cipelarili svjedoka koji je pokušao pomoći, ali i ženu koja ih je pokušala rastaviti. Dobila je četiri direktna udarca šakom u glavu i pala. Navodno ima unutarnje krvarenje u plućima.

U međuvremenu, trojac je nastavio tuči svjedoka koji je završio sa slomljenom rukom i brojnim ozljedama, a pritom su, kako govori svjedok, vikali: "Mi smo borci, znate li vi tko smo mi".

Policija je potvrdila slučaj, ali nije objavila detalje. Mladići su privedeni, a po vozilo su kasnije poslali izaslanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
grad zavijen u crno

Ispovijest roditelja čije je 9-godišnje dijete jučer poginulo u Daruvaru: 'Bio je pun života, ovo nije zaslužio'

Više s weba