šokantan rasplet priče!

Divljao autom na Pelješkom mostu, javila se žena: 'Majka sam djeteta koji je taj vozač usmrtio na motoru...'

Image
Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Bilo je to 2019. godine kada je motorom pokosio Magdalenu na zebri koja se vraćala s koncerta. Ograničenje brzine bilo je 50 km/h, a on je vozio 117 km/h

11.9.2022. u 8:16/ RTL Vijesti

Na Facebook stranici prije dva tjedna objavili su snimku vozača BMW-a koji pretječe zaustavnim trakom Pelješkog mosta što je mnoge razljutilo te su napisali mnoge komentare. Nakon toga su na istoj stranici objavili da je policija na temelju snimke pronašla vozača te da su ga kaznili s 2700 kuna, da se radi o 19-godišnjem vozaču koji je u policiji evidentiran kao višestruki ponavljač prometnih prekršaja.

A onda je uslijedio šok jer se u komentarima pod imenom i prezimenom javila Sandra Šimić, majka djevojčice koju je vozač, kako kaže ubio.

Evo što je napisala: "'Moje ime je Sandra Šimić i majka sam djeteta kojeg je dotični mladi vozač usmrtio vozeći motor velikom brzinom kroz naseljeno mjesto. Naletio je na moju curu koja je propisno prelazila pješački prijelaz. Kaznu nije još odslužio, osuđen je na tri godine i devet mjeseci, te mu se kazna i smanjila nakon žalbe. I šta dalje reći? Magdalene Šimić više nema, tog dana nije ubio samo Magdalenu, ubio je cijelu jednu obitelj! Dragi moji, svi koji pišete i komentirate, ovo trebate znati!"

Image
Macinec - Sveti Urban

Teška prometna nesreća u Međimurju: Poginuo vozač, cesta zatvorena za promet

Image
Macinec - Sveti Urban

Teška prometna nesreća u Međimurju: Poginuo vozač, cesta zatvorena za promet

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila je informaciju o kažnjavanju 19-godišnjaka za vožnju zaustavnim trakom Pelješkog mosta, da je protiv njega podnijet obvezni prekršajni nalog zbog nepropisnog pretjecanja i pretjecanja trakom za zaustavljanje u nuždi, no ne i da je upravljao automobilom bez vozačke dozvole, iz čega proizlazi da je položio B kategoriju dok se protiv njega vodio kazneni postupak za prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala 15-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Dubrovački prisjetio se detalja strašne nesreće iz 2009. kada je usmrćena Magdalena. Isti vozač je 2019. izazvao tešku prometnu nezgodu u središtu Orebića. Vozač je tada bio na motociklu Ktm Duke 390 i imao je 17 godina. Nesreća se dogodila na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Kralja Tomislava u Orebiću, a unatoč ograničenju brzine na maksimalnih 50 km/h motocikl je vozio brzinom od 117 km/h.

Prednjim dijelom motocikla je u trenutku dok je prelazila peko ‘zebre‘ udario petnaestogodišnjakinju Magdalenu koja je od siline udara odmah preminula. Vozač je svojom vožnjom skrivio i teško ozljeđivanje 18-godišnje djevojke koja se tada vozila s njim na motociklu, a nakon nesreće je hitno helikopterom prevezena u splitsku bolnicu.

Upravo se čita

Image
MAJSTORSKA PARTIJA

Livaković napravio genijalnu stvar za HNL: Uspjelo mu je nešto što nije nikom prije njega

Usmrtio je Magdalenu dok se vraćala s koncerta. Upisala je srednju školu na Korčuli, u koju, nažalost, nikada nije krenula, tijekom prethodnog osmogodišnjeg školovanja Magdalena je bila uzorna učenica, dobivala je nagrade na županijskoj razini…

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pronađeno tijelo nestalog dječaka Patrika Fogadića, automobil će izvačiti u četvrtak

Više s weba