odluka suda

Djelatnica HAC-a koja je pijana pregazila studenticu iz Čapljine ostaje u pritvoru

Image
Foto: Facebook

Projurila je dok joj je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, a zatim nakon što je svojim Audijem oborila djevojku, nastavila dalje s vožnjom

23.11.2018. u 15:53/ Vijesti.hr

Ivana Tena Gotovac Soldić (38) ostaje i dalje u pritvoru, odlučeno je danas na splitskom Županijskom sudu, javlja Splitski dnevnik. Sudac istrage donio je odluku da joj se pritvor produlji za još dva mjeseca, zbog straha od ponavljanja djela.

Podsjetimo, Gotovac Soldić uhićena je zbog sumnje da je prije mjesec dana u pijanom stanju na pješačkom prijelazu na Poljičkoj cesti usmrtila 19-godišnju Mariju Ćorić iz Čapljine. Projurila je dok joj je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, a zatim nakon što je svojim Audijem oborila djevojku, nastavila dalje s vožnjom.

Zahvaljujući iskazima svjedoka, policija je vrlo brzo došla do nje, no ona je tada tvrdila da joj je- vozilo bilo ukradeno. U krvi joj je nekoliko sati nakon nesreće izmjeren 1.1 promil, što je značilo da je u trenutku nesreće, dakle nešto prije 21.30 sati, imala i više alkohola u krvi. Nije joj bilo prvi put da vozi pijana, a i ranije je bila odgovorna za izazivanje prometne nesreće. No, ništa je nije spriječilo da opet sjedne za volan.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pronađeno tijelo nestalog dječaka Patrika Fogadića, automobil će izvačiti u četvrtak

Više s weba