drama u ivanić-gradu

Djevojka pretukla mladića u kafiću i zadala mu višestruke ozlijede: 'Vrijeđao je mog prijatelja da je debela svinja'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Optužen je i pretučeni mladić, ali i prijatelj koji nakon svega na njega još bacio i stolicu

12.4.2022. u 8:45/ RTL Vijesti

Prema presudi koja je donesena ovih dana, u jednom ivanićgradskom kafiću ljetos se odvijala prava drama u kojoj je djevojka premlatila mladića i zadala mu višestruke ozlijede.

Sve se dogodilo u kolovozu oko 5 ujutro u Ivanić-Gradu na Trgu Vladimira Nazora, unutar ugostiteljskog objekta Night bar Exclusive bar. Optužena je "narušavala javni red i mir na način da je rukom i nogama udarala Antonija u predjelu glave i tijela", piše Danica.

"Iz liječničke dokumentacije vidljivo je da je istom liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a da je zadobio ozljede lica, glave, prsnog koša i podlaktice", navodi se u presudi.

No, osuđen je i optuženi za kojeg se u presudi navodi da se zove Antonio, jer je pod utjecajem alkohola vrijeđao Davora, prijatelja optužene, i to riječima: "Debela svinjo, smeće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužen je i mladić imena Stjepan, (21) koji je je nakon svega bacio drveni stolac na Antonija.

Optužena, za koju u presudi stoji da se zove Katarina, jedina se odazvala na sudsko ročište te je pošteno priznala krivnju. Rekla je da je Antonija mlatila rukama i nogama te da bi bilo i gore da ju nije rukama zadržao prijatelj Davor.

Upravo se čita

Image
DANAS U SABORU

Političarima stižu povišice, a ima li onih koji bi ih se odrekli na račun onih koji nemaju?

Image
U postaji u Puli

Mala se nije dala: Tinejdžerica vrijeđala policajce, tukla ih nogama i prijetila im smrću

Image
U postaji u Puli

Mala se nije dala: Tinejdžerica vrijeđala policajce, tukla ih nogama i prijetila im smrću

"Bila sam u društvu sa Stjepanom i Davorom, a poznanik Antonio je bio pijan i vrijeđao Davora nazivajući ga debelom svinjom, stokom, smećem, a mene je pogodio bocom piva u desno rame i gurnuo me tako da sam pala. Potom sam ja gurnula Antonija tako da je pao i tada sam ga nekoliko puta rukom i nogama udarila u gornji dio tijela. Davor me držao", branila se Katarina.

"Otišao sam bio u WC, a nakon što sam se vratio imao sam šta vidjeti: Antonio leži na podu i brani glavu rukama, a Katarina ga udara rukama po glavi", ispričao je jedan od svjedoka, mladić imena Toni, koji je potvrdio i kako je na koncu Stjepan bacio drveni stolac na Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krivi su, dakle, Katarina, Antonio i Stjepan. Svi moraju platiti po 180 njemačkih maraka, odnosno po 675 kuna kazne. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

Više s weba

Pročitajte još

Image

U prometnoj nesreći u Dubrovniku teže ozlijeđen vozač skutera

Više s weba