IZ DRUGOG KUTA

Ekskluzivno! Ovo je dosad neviđena snimka brutalne tučnjave na Platku!

Image
Foto: RTL Danas

Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni, a druga osoba pada na pod: Tada kreće naguravanje i tučnjava druge dvije osobe. Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba dobiva, kako se čini - udarac nogom i pada na pod

3.2.2023. u 19:08/ RTL Danas

Istraga tučnjave na Platku ipak nije gotova - Državno odvjetništvo u Rijeci zatražilo je provođenje dodatnih izvida.

I tek tada će se odlučiti hoće li prijave ostati prekršajne ili će se ići na kaznene. Pojavili su se i neki novi dokazi, a RTL je u posjedu i do sada neviđene snimke brutalne tučnjave s nadzorne kamere na skijalištu.

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni, a druga osoba pada na pod: Tada kreće naguravanje i tučnjava druge dvije osobe. Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba dobiva, kako se čini - udarac nogom i pada na pod. A zatim slijedi najbrutalniji dio snimke, kada taj isti član HGSS.-a u sjedećem položaju dobiva još jedan brutalan udarac nogom u glavu nakon čega pada, a ljudi mu kreću pružati pomoć. Napadača zatim napadaju, među ostalim i štapom.

U isto vrijeme se i dalje traje još jedna tučnjava. U nastavku pogledajte snimku!

Više s weba

Pročitajte još

Image
POLICIJA U AKCIJI

FOTO Policija ogradila mjesto u Zagrebu gdje je jedan muškarac pucao u drugoga. Evo kako izgleda

Više s weba