dijete se bori za život

EKSKLUZIVNO Roditelji djevojčice kojoj je smrskana glava su kazneno prijavljeni: Policiji oboje priznali da su je 'ponekad znali udariti'

Image

prometna nesreća, policija

Foto: Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL

Nažalost i dalje je izrazito kritična i životno je ugrožena. Liječnici se bore za njezin život

2.4.2021. u 19:31/ Sanja Petrović

U bolnicu u Klaićevu u srijedu je prevezena djevojčica (2,5) koja ima teško nagnječenje mozga, ali i cijele glave. Na koži se jasno vide tragovi gnječenja. Nalazi se na intenzivnoj i priključena je na respirator.

Ravnatelj Klaićeve, prof.dr. Goran Roić je za RTL.hr u petak poslijepodne kazao kako se stanje djevojčice nije promijenilo. Nažalost i dalje je izrazito kritična i životno je ugrožena. Liječnici se bore za njezin život.

Image
roditelji uhićeni

RTL.hr doznaje: Otac djevojčice (2) koja je u bolnicu dovezena smrskane glave već je prijavljivan za obiteljsko nasilje

Image
roditelji uhićeni

RTL.hr doznaje: Otac djevojčice (2) koja je u bolnicu dovezena smrskane glave već je prijavljivan za obiteljsko nasilje

Policija istražuje slučaj i sve osobe koje su bile uključene od roditelja do Centra za socijalnu skrb koji je provodio nadzor. Roditelji iz okolice Nove Gradiške, 27-godišnji otac i 24-godišnja majka su uhićeni i protiv njih je podignuta kaznena prijava.

"Dovršili smo kriminalističko istraživanje nad roditeljima djevojčice i uz kaznenu prijavu za povredu djetetovih prava bit će predani pritvorskom nadzorniku, a u subotu nadležnom državnom odvjetništvu", kazao je za RTL.hr Damir Brezić iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predviđena kazna za djelo za koje ih se tereti je od jedne do osam godina zatvora. No, ukoliko nesretno dijete podlegne ozljedama mogli bi biti kazneno prijavljeni za teško ubojstvo.

RTL.hr neslužbeno doznaje da su oboje roditelja tijekom ispitivanja na policiji priznala da su 'ponekad znali udariti dijete', no detalji ove tragedije se još uvijek ne znaju.

Upravo se čita

Image
božićni sajam

Vikend advent inspekcija Danasa. Provjerili smo cijene i ponudu adventa u Beču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U DUĆAMA

Požar u staračkom domu kraj Omiša, preminule su dvije osobe! 'Požar je lokaliziran, u tijeku je evakuacija'

Više s weba