narko lanac

Generalovog sina uhvatili s kokainom, marihuanom i 800 tisuća kuna

Image

Kruljac tvrdi kako euri i kokain nisu njegovi. Kaže kako ih je čuvao za njemu nepoznatu osobu koja mu se putem aplikacije ‘wick.me’ predstavila kao Tom Ford.

22.8.2017. u 8:00/ Vijesti.hr

U stanu 26-godišnjeg Davida Kruljca, sin umirovljenog genarela Mladena Kruljca pronađena je pozamašna količina droge i nešto manje od 800 tisuća kuna, za koje se sumnja da su sredstva od prodaje narkotika.

U njegovom stanu u Zagrebu policija je pronašla 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 117.000 eura, 10.500 kuna, digitalnu vagu i uređaj za prešanje, prenosi 24 sata.

Mladić tvrdi kako euri i kokain nisu njegovi. Kaže kako ih je čuvao za njemu nepoznatu osobu koja mu se putem aplikacije ‘wick.me’ predstavila kao Tom Ford. Naime, Tom Ford, državljanin Srbije ili Crne Gore, mu je za čuvanje droge koju je nabavio na području metropole i 117.000 eura obećao novčanu nagradu.

Kokain je čuvao, tvrdi, za muškarca koji je, kao i Kruljac, završio u zagrebačkom zatvoru Remetincu na mjesec dana.

Čovjeka kojemu je navodno čuvao kokain sudac istrage pritvorio je na mjesec dana kako ne bi mogao ponoviti nedjelo, a Kruljca kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom pretrage stana koji koriste Kruljac i njegova djevojka, policija je ispred zgrade primijetila mladića koji im je bio sumnjiv. Prišli su automobilu koji je parkirao ispred, a on im je iz pretinca BMW-a predao devet grama marihuane.

Inače, Mladena Kruljca je sud nepravomoćno proglasio krivim jer je “prekoračio zapovjedne ovlasti” te naredio vojsci da uređuje cestu u gospodarskoj zoni Sibinja i državu tako oštetio za 67.549 kuna, prenosi 24 sata.

Upravo se čita

Image
boca zarade

Hrvatska naknada za povratnu ambalažu najniža je u Europi! Kod nas je 7 centi, u Finskoj 40

Više s weba

Pročitajte još

Image
POLICIJA UPOZORAVA

Žena mislila da se dopisuje s poznatim turskim glumcem pa ostala bez više od 10 tisuća eura

Više s weba