pohvalio se doručkom

Išarao spomenik Tuđmanu: 'Zaista je točno da se u bajbukani bolje jede nego na slobodi'

Image
Foto: PUZ

Draču je policija uhitila pod sumnjom da je 5. siječnja ove godine na spomenik Franji Tuđmanu nacrtao komunistički simbol srp i čekić

19.1.2019. u 21:02/ Vijesti.hr

Zaista je točno da se u bajbukani bolje jede nego na slobodi. Policajci su mi za doručak dali paštete i kruha, ali barem sam jeo doručak, napisao je na društvenoj mreži Filip Drača (24) nakon provedene noći u tzv. policijskom pritvoru na zagrebačkim Oranicama.

VEZANE VIJESTI

Draču je zagrebačka policija uhitila pod sumnjom da je 5. siječnja ove godine na spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu crnim sprejem nacrtao komunistički simbol srp i čekić. Sumnjiče ga za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka kriminalističke obrade Draču su policajci zadržali preko noći kako bi ga ujutro vodili na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. 

Iako ga se povezivalo s Radničkom frontom, 24sata doznaje da mladić nikad nije bio njihov redovan član.

Upravo se čita

Image
'MAHAO ORUŽJEM'

U bombaškom napadu na policijsku stanicu u Indoneziji ranjene 3 osobe

"On je kao vanjski simpatizer sudjelovao u nekim našim akcijama. Za šaranje nismo znali ali ga podržavamo apsolutno i moralno i konkretno u ovom nezapamćenom primjeru hajke i javnog linča", kazali su iz Radničke fronte.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pronađeno tijelo nestalog dječaka Patrika Fogadića, automobil će izvačiti u četvrtak

Više s weba