OGLAS

ivica vlakić

Istražni zatvor bivšem zadarskom dogradonačelniku: Pokušao ubiti brata. Nožem ga je izbo u prsa, trbuh i leđa

Image
Foto: Željko Maršić/Pixsell

Osumnjičenom je nakon ispitivanja sudac istrage zadarskog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja nedjela

15.11.2023. u 11:12/ Hina

Zadarsko Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv bivšeg zadarskog dogradonačelnika Ivice Vlakića tereteći ga da je pokušao ubiti svoga brata zbog čega mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Navodeći samo dob osumnjičenika, tužiteljstvo je izvijestilo kako sumnja da je 46-godišnjak u subotu, u obiteljskoj kući u Zadru, tijekom prepirke i naguravanja s oštećenikom te u namjeri da ga usmrti, nožem ga više puta ubo u prsa, trbuh i leđa.


Zahvaljujući brzoj medicinskoj intervenciji i operativnom zahvatu, spriječen je smrtni ishod.

Osumnjičenom je nakon ispitivanja sudac istrage zadarskog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja nedjela.

Okrivljeni 46-godišnjak je po pisanju medija bivši zadarski dogradonačelnik Ivica Vlakić koji se navodno sukobio s bratom.

Funkciju dogradonačelnika obavljao je u vrijeme kada je prvi čovjek grada bio Božidar Kalmeta. Vlakić je bio u HSP-u Ante Starčevića, potom u stranci MODES te u Domovinskom pokretu.

Pogledajte video: Bivši zamjenik zadarskog gradonačelnika brata izbo nožem: 'Streljana je njegova ljubav, tu je po cijele dane'


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
UKINUT MU ISTRAŽNI ZATVOR

Zoran Pripuz izlazi na slobodu: Nije bilo razloga da ga se zadrži...


Više s weba