kamere sve uhvatile

Kakva nesreća je snimljena kod Žičare Sljeme! Sletio s ceste u punoj brzini i bočno se otkotrljao

Image

Žičara Sljeme

Foto: RTL

Iz policije zasad nema informacija o prometnoj nesreći koja na očigled ne izgleda nimalo bezazleno, osim što su dojavu dobili sutradan

28.5.2022. u 16:15/ RTL Vijesti

Videosnimka je izvorno objavljena na stranici Facebook zajednice "Prometne zgode i nezgode" i ima se zašto i pogledati u odgojno preventivne svrhe ponašanja u prometu.

Usred šume, na ravnom dijelu ceste, dojurio je crveni automobil i odjednom, bez ikakvog vidljivog razloga, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, sletio je s ceste i nekoliko puta se bočno otkotrljao.

Image
Spašavali im živote

Pijan i drogiran autom na djevojčice od 13 i 14. Ravnatelj bolnice za RTL o ozljedama glave, kralježnice

Image
Spašavali im živote

Pijan i drogiran autom na djevojčice od 13 i 14. Ravnatelj bolnice za RTL o ozljedama glave, kralježnice

(Video pogledajte niže na kraju članka...)

Videosnimka je snimljena kod Žičare Sljeme s postaje Brestovac, objavio je Zagreb Info koji je podijelio snimku s "Prometnih zgoda i nezgoda". Portal je objavio i to da su u PU zagrebačkoj dojavu o ovome dobili tek u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima objave ovog članka na portalu RTL.hr na stranicama PU zagrebačke nije bilo ili nije još bilo informacije o ovakvoj prometnoj nesreći niti posljedicama. Objavljeno je samo subotnji sažetak prometnih nesreća iz prethodnih 24 sati.

A sažetak kaže da je u tih 24 sata zabilježeno 42 prometnih nesreća na kojima je policija obavila očevide. U četiri prometne bilo je četiri lakše ozlijeđenih. U svim ostalima jedina šteta bila je samo materijalna.

Upravo se čita

Image
SMIRUJE STRASTI

Goran Ivanišević o Vatrenima na SP-u: 'Nepotrebno radimo tragediju, jedni smo od najboljih'

Više s weba

Pročitajte još

Image

Dramatična snimka spašavanja iz požara u Šibeniku

Više s weba