'odgovorni građani'

Klub ljubitelja Porschea za RTL oko strašne nesreće na Cresu. Policija traži svjedoke događaja

Image
Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Cres

Prema posljednjim informacijama, muškarac se vozilom zabio u autocisternu kada je prešao u suprotnu traku

3.10.2022. u 11:53/ rtl.hr

I dok policija traga za svjedocima prometne nesreće koja se dogodila na Cresu, 1. listopada, a u kojoj je teško ozlijeđen vozač Porschea koji se sudario s autocisternom, oglasili su se iz kluba, Porsche klub Adria s kojima je navodno ozlijeđeni muškarac trebao sudjelovati na vikend druženju ljubitelja skupocjenih automobila.

Za RTL kažu kako su njihovi članovi odgovorni građani Republike Hrvatske koji poštuju prometna pravila te ne dovode u opasnost druge sudionike u prometu.

"U pogledu prometne nesreće koja se dogodila na otoku Cresu izražavamo najdublje žaljenje. Međutim, ista nije bila obuhvaćena službenim događanjima kluba. Klub je za prometnu nesreću saznao iz sredstava javnog informiranja. Pozivamo institucije Republike Hrvatske da utvrde sve okolnosti pod kojima se prometna nesreća dogodila", naveli su.

Image
užas!

FOTO Strašna nesreća na Cresu. Sudarili se Porsche i cisterna, od automobila nije ostalo gotovo ništa

Image
užas!

FOTO Strašna nesreća na Cresu. Sudarili se Porsche i cisterna, od automobila nije ostalo gotovo ništa

Zaključuju i kako članovi kluba dobivaju savjete i pomoć vezane uz svoje automobile. Osim tehničke podrške članovima, klub se bavi humanitarnim djelovanjem i promocijom Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, policija je istaknula da je, prema dosad utvrđenom, 45-godišnjak vjerojatno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo u lijevi trak kolnika gdje se izravno sudario s autocisternom što se kretala iz suprotnog smjera.

Ipak, kako bi se utvrdile sve točne i relevantne činjenice o ovoj prometnoj nesreći, mole očevidce da se jave u Policijsku postaju Mali Lošinj s ispostavom Cres pozivom na broj telefona 051/ 051/439-410, 051/439-439 ili 051/430-722, odnosno na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr ili pp.mali.losinj@mup.hr.

Upravo se čita

Image
liste HZZO-a

Udruge pacijenata: Zbog štednje Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova, na udaru skupe terapije

Više s weba

Pročitajte još

Image
U DUĆAMA

Požar u staračkom domu kraj Omiša, preminule su dvije osobe! 'Požar je lokaliziran, u tijeku je evakuacija'

Više s weba