ZA NOVAC

Kosovar pokušao prokrijumčariti devet Turaka od Slunja do Zagreba

Image
Foto: Milan Šabić/Pixsell

'Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom', priopćila je policija

16.3.2023. u 14:52/ Danas

Policajci su u mjestu Polje u Slunju zaustavili teretni automobil zagrebačkih registracija u kojemu je državljanin Kosova (21) prevozio devet stranih državljana u utorak, 14. ožujka u večernjim satima, priopćila je Policijska uprava karlovačka.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom", izvijestili su dodavši da je osumnjičeni namjeravao prevesti strane državljane do Zagreba prema prethodnom dogovoru s nepoznatom osobom te za obećani novac.

Image
nije reagirao?

Autoškolom se zabio u automobil, on pokosio pješaka. Prijavljen instruktor

Image
nije reagirao?

Autoškolom se zabio u automobil, on pokosio pješaka. Prijavljen instruktor

Policija je utvrdila da je riječ o državljanima Turske koji su predani u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite nakon što su izrazili namjeru podnošenja zahtjeva za međunarodnom zaštitom.

Državljanin Kosova predan je pritvorskom nadzorniku nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja te će biti doveden u nadležno državno odvjetništvo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
užas u zagrebu

Pogledajte mjesto stravične nesreće u Sesvetama gdje je u sudaru motocikla i automobila poginula jedna osoba

Više s weba