OGLAS

UŽAS U NA JUGU DALMACIJE

Majka i dvoje djece završili u bolnici u Dubrovniku zbog gumenih bombona s drogom! Dobili ih od rođaka iz SAD-a

Image
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Iz policije su potvrdili cijeli slučaj te naveli da prva vještačenja potvrđuju da je u bombonima bila droga. Majka i dva dječaka oporavljaju se u bolnici

8.10.2023. u 14:54/ Danas.hr

Sinoć su u dubrovačkoj bolnici zaprimljeni majka i dvoje djece nakon što su pojeli gumene bombone s drogom, objavio je Dubrovnik INsider.

"Radi se o majci i dvoje djece, dječacima od 13 i 15 godina iz Metkovića. Kako su nam rekli, bombone su dobili od rodbine iz SAD-a. Oni su jutros stabilno, dobrog općeg stanja", izjavio je Opće bolnice Dubrovnik, Marijo Bekić.


Rekao je i da su pacijenti bili "uglavnom euforičnog raspoloženja".

Iz dubrovačke policije potvrdili su nam da se sve dogodilo.

"Bomboni su uz potvrdu oduzeti i poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić, ali je prema preliminarnom vještačenju utvrđeno da sadrže supstance droge. Policiji je također poznat pošiljatelj bombona. O detaljnijim informacijama o ovom događaju informirat ćemo javnost nakon sto kriminalističko istraživanje bude u cijelosti dovršeno", rekli su nam u policiji.

POGLEDAJTE VIDEO Hit droga kokja ovisnike pretvara u zombije stigla u Europu: Jača je od heroina 50 puta, a u Hrvatskoj odnijela 2 života


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
UKINUT MU ISTRAŽNI ZATVOR

Zoran Pripuz izlazi na slobodu: Nije bilo razloga da ga se zadrži...


Više s weba