krš i lom u novoj gradiški

Maloljetnik bez vozačke i nevezan jurio pa završio u stupu. Mora na operaciju

Image
Foto: Policijska uprava brodsko-posavska

Policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja, ali isto će zaraditi i njegov 16-godišnji suputnik jer ni on nije bio vezan

3.2.2023. u 12:50/ Domagoj Puljizović

Jedna osoba teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u Novoj Gradiški na raskrižju Ulica Josipa Jurja Strossmayera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića.

Kako su naveli iz policije brodsko-posavske, stariji maloljetnik (17) vozio je bez vozačke, nije bio vezan sigurnosnim pojasom i još je prebrzo vozio. Pred zavojem se automobil tijekom kočenja zanio, prešao preko prometnog otoka, a onda sletio na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup.

U nesreći je teško ozlijeđen 17-godišnjak kojem je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški.

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Ravnatelj bolnice dr. Josip Kolodziej potvrdio je za Danas.hr da je 17-godišnjak stabilno. "Trebat će operaciju, a radi se o ozljedi prsnog koša i ramena. Izvan je životne opasnosti", rekao je ravnatelj Kolodziej.

Kako su naveli iz PU brodsko-posavske, protiv ozlijeđenog 17-godišnjaka podnijet će optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjena prekršaja, ali optužni prijedlog zaradit će i putnik (16) jer ni on nije bio vezan u automobilu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve ih je više

Na kulturno dobro u Murteru digla treći kat i osigurala si potkrovlje. Pokucala joj policija

Više s weba