SULUDO

Mehaničar mu nije na vrijeme popravio auto pa mu prijetio smrću i tražio 50 tisuća kuna

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nakon toga, 38-godišnjak mu je prijetio smrću te 'tražio oštećenog da mu doveze svoje vozilo ili isplati spomenuti novčani iznos što oštećeni nije uradio već je slučaj prijavio policiji'

22.11.2022. u 13:27/ Danas.hr

Dovršeno je kriminalističko istraživanjem policije u Dubrovniku te je 38-godišnji muškarac osumnjičen za kazneno djelo iznude.

Istraživanjem je utvrđeno kako je 18. studenoga ove godine muškarac došao u mehaničarsku radnju na području Dubrovnika odakle je, nezadovoljan štu mu radovi na vozilu nisu odrađeni u dogovorenom roku, otuđio radne strojeve i materijal koje u svom radu koristi 43-godišnjak, vlasnik mehaničarske radnje", piše u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Zatim je krenuo prijetiti vlasniku da mu treba dati 50 tisuća kuna u roku od tri dana nakon čega je sjeo u vozilo koje se nalazilo u radionici i htio ga razbiti, ali spriječio ga je 43-godišnjak.

Image
u poreču

Tražio od muškarca 15.000 eura, prijetio mu vičući ispred kuće pa završio u zatvoru

Image
u poreču

Tražio od muškarca 15.000 eura, prijetio mu vičući ispred kuće pa završio u zatvoru

Nakon toga, 38-godišnjak mu je prijetio smrću te "tražio oštećenog da mu doveze svoje vozilo ili isplati spomenuti novčani iznos što oštećeni nije uradio već je slučaj prijavio policiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvatskom odjeknula prerana smrt Marijana Kostrenčića

Više s weba