što je bilo s djetetom?

Mlada djevojka rodila je kod kuće, no djeteta nema, policija provodi istragu. 'Vidjelo se da ima trbuh'

Image

bolnica Vukovar

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Šokantan slučaj iz okolice Vukovara gdje se nakon poroda jedne mlade djevojke u sve uključila i policija

22.9.2022. u 10:40/ RTL Vijesti

Djevojka je navodno rodila, no nije poznato gdje je dijete pa se svi pitaju je li riječ o čedomorstvu. Dogodilo se to u jednom selu u okolici Vukovara, a prema neslužbenim informacijama koje ima Večernji list, djevojci je pri porodu pomagao i netko iz kruga obitelji tko je presjekao pupčanu vrpcu.

Međutim, pri porodu je došlo do određenih komplikacija radi čega je došlo do krvarenja djevojke poslije čega su je odvezli u vukovarsku bolnicu. Liječnici su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je riječ o djevojci koja je neposredno prije dolaska u bolnicu rodila. Problem se pojavio jer nije bilo djeteta te je o svemu izvještena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi provjerili o čemu se radi. Nepoznato je koliko je djevojka bila trudna kao i je li dijete pri porodu bilo živo ili ne. Neslužbene informacije od strane mještana kažu kako novorođenčeta nema te da se čak sumnja i u čedomorstvo.

"Vidjelo se da ima trbuh i govorilo se da je trudna ali ne znamo koliko mjeseci je bila trudna. Znamo da je u vezi s dečkom već nekoliko godina koji je i dolazio kod njih kući i bio prihvaćen od obitelji gdje je dolazio i na slavlja. Cijelo selo priča o tome i nitko ne može vjerovati posebno jer svi dobro znamo o kakvoj se obitelji radi. Što se tamo događalo znaju samo oni", kažu mještani.

Image
stravičan slučaj iz varaždina

Ubila je tek rođenu bebu, stavila u vreću za smeće i gurnula pod krevet: Majka osuđena na dvije godine zatvora

Image
stravičan slučaj iz varaždina

Ubila je tek rođenu bebu, stavila u vreću za smeće i gurnula pod krevet: Majka osuđena na dvije godine zatvora

Policija provodi kriminalističku istragu cijelog slučaja i pokušava razjasniti što se tu sve dogodilo i tko je sve odgovoran i ima li uopće kakve odgovornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodimo krimi istragu. Za sada nema elemenata kaznenog djela", rekao je glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

Od mještana list dozanje kako je krim policija u nekoliko navrata bila u dvorištu ove obiteljske kuće i da su uzimali i uzorke tla iz dvorišta i iz same unutrašnjosti kuće.

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

Više s weba

Pročitajte još

Image
U VUKOVARU

Nevrijeme odnijelo prvu žrtvu. Išao spašavati čamac od vjetra pa se utopio u Dunavu?

Više s weba